Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 12:25

Березнегуватський ЗЗСО I-II ступенів №1

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть роботу нашої школи
Всього відповідей: 96
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

16:58
Олімпійський тиждень

Новий навчальний рік розпочався для дітвори Березнегуватської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №1 весело та цікаво. Перший навчальний тиждень було оголошено Олімпійським, адже кожна дитина мріє бути здоровою та щасливою. Ще змалечку ми дізнаємось про те, що зарядка та рухливі спортивні ігри допомагають бути здоровими, сильними.

 В  рамках  проведення олімпійського тижня було організовано чимало заходів, які мали на меті пропагувати серед дітей та учнівської молоді здоровий спосіб життя, сприяти залученню їх до активних занять спортом.

 Кожен ранок починався із загальношкільної зарядки під ритмічну, енергійну музику. У зарядці приймали участь всі – і учні, і вчителі школи.

Розпочався тиждень святковою лінійкою та  легкоатлетичним забігом за участю учнів та вчителів 1- 6 класів. Забіг визначив не тільки спритних та витривалих, а ще був  пізнавальним. Адже  всі мали змогу побачити відому в нашому селищі природну водойму - джерело та умитися його цілющою  водою.

Цікаво і азартно наступного дня пройшли спортивні змагання для учнів початкових класів «Веселі старти» та спортивна естафета між 5 - 9 класами. Батьки учнів не тільки вболівали, а ще й взяли активну участь у конкурсі «Мама, тато, я – спортивна сім’я», де після веселих змагань перемогу вибороли сім’ї Храпових та  Стремедловських. Між учнями 5-9 класів відбулися змагання із спортивної стрільби.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Яскраво та масово пройшов спортивно-танцювальний батл

 між учасниками  із 3-6 класів. Де перемогу вибороли учні 3 класу Бабич Євген та Бока Вікторія.

На стадіоні нашої школи пройшов дружній матч із міні-футболу між учнями Березнегуватської ЗОШ І-ІІ ступенів №1 та №2, де перемогу здобули господарі поля.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Завершився тиждень велопробігом за участі учнів та вчителів школи з гаслом «Здорові діти - здорова Україна!». Хочеться подякувати працівникам поліції, які забезпечили безпеку на дорозі учасникам велопробігу.

 

 

 

 

 

 

 

 

Учні школи цей тиждень запам’ятають надовго, адже отримали безліч емоцій, позитивні враження та солодкі подаруночки.А рухливі ігри на свіжому повітрі додали ще й здоров’я. Ми з гордістю можемо сказати, що в нашій школі ростуть сильні, сміливі, спритні діти.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Слова вдячності висловлюємо спонсорам, які допомогли провести заходи в рамках олімпійського тижня Джиготі Г.М. та Спалило М.П. Хай же завжди супроводжує всіх міцне здоров’я та дух перемоги!

Вчитель української мови та літератури

Пилюга А.В.

Переглядів: 379 | Додав: director | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024